Fodrászat
  A Haj Bár újonnan nyílt fodrászat várja kedves vendégeit Kispest egyik legszebb részén a Wekerle-telepen. Hajvágás, hajfestés, dauer, kontyok és egyéb hajkreációk készítése. Rövid hajak és hosszúk ápolása, hogy egy frizura ne csak szép, hanem egészséges is lehessen.


  Egyedi tapéta készítése
  Egyedi nyomtatott tapéták minden helységbe, latex erősítésű digitális tapéta anyagra. Felhelyezése megegyezik a hagyományos tapétáéval, viszont a rajta lévő grafikáknak csak a képzelet szabhat határt. Az egyedi tapéták tartósak, nem fakulnak, így sokáig élvezheti otthonában a megálmodott faldekorációt.


  Fotó montázs készítés
  Készítsen esküvői montázsképet szeretteinek, amin a legszebb pillanataikat örökítheti meg több képben, de mégis egyben. Igazán egyedi ajándékötlet is, amin csak azok a fotók szerepelnek, amit Ön is szeretne. Készítheti akár saját maga is ajánlott programunk segítségével.


  Masszázs árak
  Kovács sándor masszőr oldalán megtekintheti az általa alkalmazott masszázsok árait, amelyek ár érték arányban egész Budapesten verhetetlenek. Térjen be hozzá masszázsszalonjába és próbálja ki a masszázsfajták valamelyikét és meglátja, hogy felfrissülten, szinte újjá születve fog távozni. Ne hagyja ki!


  Fotó nyomtatás vászonra
  Fotóiból tökéletes vászonkép készítése, gyorsan online megrendeléssel akár házhoz is szállítva.


  A3 nyomtatás
  A3 színes nyomtatások kedvező árakon lézeres gépekkel akár már 100 Ft/db-tól. Próbálja ki a közel fotó minőségű plakátjainkat, hagyja hogy meggyőzzük.